Souqy-Jelas Sakit by eva

Sunday, 30 November 2014

Sayang Kawan Lama .

Assalamualaikum semua :) .

Ayien happy sangat bila dapat jumpa balik kawan lama Ayien . Haha . Kitorang ada buat group dekat whatsapp . Memang kecoh gila dekat whatsapp tuhh . Daripada pagi sampai lah tengah malam kitorang chat tak henti - henti . Perut ni bagai nak pecah sebab ketawa tak henti - henti dengan lawak diorang tuhh . Bak ayat saya dekat diorang " Beginilah jadinya bila masing - masing hilang dari radar dan bertemu kembali dari radar " . Hahaha .

Kitorang plan macam - macam supaya kitorang boleh spent time . Ajak hang out Pusat Bandar Pasir Gudang lah , Bukit Layang - layang lah . Hahaha . Ayien okey je asalkan ada transport . Ayien tak kisah kalau hang out dengan diorang sebab parents Ayien dah rapat dengan parents diorang . Lagipun kitorang dah lama berkawan . Betul cakap orang yang selalu dengan Ayien . Suatu hari kita akan jumpa jugak orang yang kita hilang tu jika Allah izinkan . Terima kasih Ya Allah sebab beri aku peluang untuk bertemu dengan diorang balik . 

No comments:

Post a Comment