Souqy-Jelas Sakit by eva

Thursday, 6 February 2014

Februari

Bulan Februari?? Yups bulan Februari.. Sebenarnye bulan Februari ada banyak perkara penting yang berlaku.. Antaranya adalah birthday aku.. Aku rasa aku takkan rasa kebahagiaan semasa hari lahir aku berbanding sebelum nie.. Nak tahu kenapa?? Sebab aku rasa diri aku semakin dijauhi oleh rakan-rakan aku sendiri.. Tapi aku tak tahu aku buat salah apa dekat d0rang sampai d0rang jauhkan diri daripada aku.. Mungkin aku ni budak ketinggalan zaman.. Maklumlah d0rang tuh anak-anak 0rang kaya.. Aku nie hanya anak 0rang biasa.. BTW d0rang ada WeChat,Keek,Instagram,Twitter,Ask.fm dan macam-macam lagi lah.. Tapi aku cuma ada Facebook,Twitter and Ask.fm jerk.. :') Sebenarnye aku sayang sangat dekat d0rang sebab kalau aku sedih n gembira dulu dorang selalu ada dengan aku.. Tapi sekarang kit0rang dah berpisah.. Maklumlah kelas lain-lain.. Kit0rang kalau jumpa,mesti senyap jerk.. Terutama sekali aku.. Aku tak tahu kenapa aku rasa macam aku tak sesuai kawan dengan d0rang.. Mungkin sebab aku selalu diejek dan di pandang rendah.. Salah satu panggilan untuk aku adalah 'AGAS'.. Um 0keyh.. Aku b0leyh terima kalau d0rang nak gelarkan aku dengan gelaran AGAS.. Kalau aku tahu jadi macam nie.. Lebih baik aku sek0lah dekat kampung jerk dengan mak cik aku.. :') Tapi an.. Aku sayang sangat dekat d0rang.. Tak pe lah.. D0rang p0n macam tak suka kawan dengan aku.. Aku terima semuanya dengan hati yang terbuka.. Tapi aku harap aku dapat sambut birthday aku tahun nie walaupun sambut s0rang2.. K lah k0runk.. Aku 0ut dulu.. Bubyee.. :D

Sunday, 2 February 2014

Family..

Syok bet0l lah pergi jalan2 dengan family nie.. Kon0nnye nak pergi Tanjung Langsat dengan mak cik aku.. Tapi bile mak cik aku agy s0rg datang umah n then ajak pegy Danga Bay.. Ape lagy,j0in lah.. Hehehe.. Time pergi Danga Bay tadi.. Boley pulakk tapak kasut aku tercabut.. Punya lah bengang aku masa kat sane.. *tutup muka* Last2 aku gune selipar pakcik aku.. Hahaha.. Nthen kitorang bergambar dekat sane,dekat sini,dekat situ.. Hahaha.. Banyak tau gambar yang kitorang ambik.. Dah pergi Danga Bay,kit0rang pergi Bukit Layang2 pulakk.. Mase tuh ade 'car sh0w'.. Tapi aku dengan family aku tak pergi teng0k 'car sh0w' tuh.. Kitorang cari p0rt then dduk kat situ smbil makan2 n main b0la.. Bila waktu maghrib dah mas0k baru lah kit0rang balik.. Pakcik aku tu dia dah balik.. Tapi aku n family aku pergi rumah mak cik aku dekat Bukit Dahlia.. Duduk dulu dekat rumah mak cik aku tuh.. Bila waktu maghrib dah nak habis baru lah kitorang balik.. Um.. BTW,aku tertiinggal satu cerita.. Masa dekat Danga Bay,pak cik aku ambik gambar.. Then tetibe jek satu geng budak pempuan nie macam 0rang gile.. Tert0nggek sane,tert0nggek sini.. Haish.. Pakai baju dah lah tak cukup kain.. Buat malu kaum jek.. Kalau bukan Islam b0ley di maafkan lagi.. Ini tak.. 0rang Islam.. Hurm.. Tapi an.. AKu eppy gile hari nie walaupun tapak kasut aku tercabut.. L0lz.. Tak pe lah.. Ni jek aku update untuk hari nie.. K bubyee.. XD