Souqy-Jelas Sakit by eva

Thursday, 25 July 2013

Sedih...


Dulu Ayien ada ramai kawan yang selalu buat Ayien happy.Tapi sekarang,nampaknya Ayien ada ramai kawan yang selalu buat Ayien sedih.I miss the moment when we laugh together,we joke together and do everything together.I miss that moment very much.Ayien sekarang dah tak tau nak luahkan perasaan sedih,gembira dan semua masalah Ayien dekat siapa.Ayien cuma akan luahkan masalah-masalah dan apa-apa yang berlaku dalam buku diari.


Tuesday, 16 July 2013

MALU!!!

Huish...Ayien malu sangat sejak due menjak ni...Nak tau x sebab apa???Tak payah lorh...Ayien malu sangat...*Tutup muke...*Urm...Ok,fine...Cam ni,musuh Ayien yg suka cari pasal bila kat sekolah...Tapi sekarang dia dah tak suka cari pasal lagi...Tu bagy Ayien tak pelik...Yang pelik nya,dia sekarang dah suka kat Ayien...Asek tanye pasal Ayien kat kawan2 Ayien jerk...Huish...Ape2 pon...Ayien tak akan terima dia,Insya Allah...

Sunday, 14 July 2013

Miss You Abg..

Hurm...Tdi Ayien nampak abg kesayangan Ayien...Tpi malangnyew dye x nampak Ayien sebab mase tuh Ayien ade dalam kerete...Huhuhu...Rse terubat siket rindu kt die...Ye lorh,dye sek jauh...Jarang dpt jumpe...Huhuxs...Dh maken ensem abg Ayien uew...Huhuhuxs...K lh,Ayien rindu sgt dgn abg Ayien 2...

Friday, 12 July 2013

Cinta Pandang Pertama.

Cinta pandang pertama adalah peristiwa yang amat indah dan sukar untuk dilupakan...
 Saya nak awak tau yang awak orang pertama saya cinta...
Berjalan di kebun terlihat pisang nipah,
   Sungguh sedap apabila dibuat cicipan;
Cinta pandang pertama adalah indah,
   Sekali terjatuh pasti tidak dilupakan.
*Huhuxs...Jiwang-jiwang jorm...

Thursday, 11 July 2013

Selamat Berpuasa.

Hye and A'slm...Hari ni hari ke-3 kite berpuase...Tahun ni kalau boleh,Ayien nk puasa penuh...Hope tercapai niat Ayien 2...Sorry Ayien lmbt ucap Selamat Berpuasa....Huhuxs...Sebenarnye Ayien tak ada masa nak buka blog...Kerja sek berlambak lh...Huhuxs...

Wednesday, 10 July 2013

Syg Awq.

Eppy nyew...Dri ari Ahad ari 2 Ayien eppy...Nk tau sbb apew???Sbb dye bgy Ayien ank patung...Cmel auw bgy Ayien lh...Ayien syg dye ketad2...Mmg dye x ensem bgy korunk...Tpi Ayien x crik yg paras rupe dye ensem...Ayien just crik seseorg yg bley syg Ayien cm mne family n kwn2 krib Ayien syg kt Ayien...Bgy Ayien dye uew baek,romantik n pndai jge ati Ayien...Tpi apew2 pon,Ayien tetap syg family n kwn2 Ayien...Ayien dh lme x nanges kt bahu kwn2 Ayien...Tpi ari 2,Ayien nanges kt bahu kwn Ayien...Kwn Ayien 2 x rpt pon ngn Ayien...Kteorg jarang bertgor...Tpi kteorg dh krib skg sjak Ayien nagnes kt bahu dye...Skg Ayien syg dye...Ayien syg jgak kwn2 Ayien especially Ila,Puteri,Syafika,Danial Akhmal n Hafizuddin sbb dyeorg slalu buad Ayien ktawe kt sek...Ayien ske alam sek men...Sbb Ayien ad rmai kwn kt sne...

Puasa

Puasa . Ok Ain Puasa harini . Bagus kan ? :P
Hahakss . Btw , ini bukan Ain ini kawan dia . Hahakk . Jahatnya ..
Mana ada jahat . Baik laa :P

Ok . Saje2 k pos ni , sebab nk edit blog dia :O
Hahkss . Apakah :3

So , tak tahu nk tulis apaa lagi .
Hurm ..
Sebenarnya nk tulis panjang2 . Sengaja katanya :3
Hik hok hik hok :3

Tak tahu nak cakap apa la .. Hurm . Ok ok
Puasa ni nak buka apa ek ek ?
Sahur tadi ? Ain makan apa agaknya .. Hohoooo -_-
Merepek *_*

Tak tahu nak cakap apa -_-
Hehekkkk ..
Hurm .. Ok lagi bpe jam agaknya . Nak Blogwalking laaa
Ok bye :3





Monday, 8 July 2013

Rasmi Blog Ain :)


Telah rasminya blog Ain .
Ok ok .

Edit :

Nursakinah Nabilah

Tuan Blog :

Nurul Ain

Hurm .. Soory Ain ceroboh .. Hehehe . Tak pek kan ?
Ok ok . Ni belum siap lagi sepenuh nya . Belum letak lagu lagi . Hurm . Apa2 yang patut la :')
Nanti aq suruh kawan2 aq editkan lebih cantik lagi k ? Sayang kau Ain :* Muahh

Nanti aq edit lagi gempak la . Eceecewahh :3
Aku usahakan la nanti :)
K bye , Maaf Ain kalau ada yang buruk :(
Sorry sesangat :D
Ok bye Ain :*